7 Mart 2013 Perşembe

Make Up For Ever - Krem Far - 05

Make Up For Ever (MUFE) markasının standına her Sephora'ya gidip gelişimde mutlaka uğrardım. Ciğerci kedisi misali her ürününü mıncıklar, acaba alsam mı almasam mı diye düşünüp sonra da biraz pahalı bulup ufak ufak sıyrılırdım. Daha önceki yazılarımda da anlattığım gibi bu  aralar özellikle doğal tonlarda krem farlara takılmış durumdayım. Tek fırça darbesiyle doğal sağlıklı bir görünüm elde etmek için tercih ediyorum. Hem pratik hem de duruşunu seviyorum krem farların. En son İstanbul ziyaretimde İstinyePark Sephora'nın altını üstüne getirdim ve en sonunda MUFE'tan bir kaç ürün aldım. Bunlardan biri de Aqua Cream 05 numaralı farıydı. Yapısına, duruşuna ve rengine resmen vuruldum. Islak pembemsi duruşu harikaydı. 

Resimlerden bakalım biraz..


Kavanoz ambalajında, ürünün hem parmak ucuyla alımı hem de fırçayla alımı gayet rahat. Göz kapağına sürümü çok kolay hemen yayılıyor.


Resimde koyu mercan gibi duruyor ama çekimin azizliği biraz. Çok az bir ürün ile hafif sedefli pembe ıslak bir bitiriş sağlıyor. Özellikle far bazı ile kalıcılığı çok iyi. 8 saat boyunca herhangi bir birikme yapmadı. Bazen toz mat bir farla karıştırarak kullanıyorum. O zaman çok daha doğal ve kalıcı oluyor. Uygulamayı Mac 217 blending fırçasıyla yapıyorum. Çok rahat yayılıyor.



Birkaç defa uygulanmış hali bu. Ama çok az alarak hafif bir görünüm sağlayabilirsiniz.


Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 50 TL civarındaydı. 

Mutlu Günler !!





3 yorum:

  1. merhaba,
    ben de MUFE'nin ürünlerini çok beğenerek kullanıyorum. tanıttığınız ürün ben de mevcud ancak şöyle bir durum var ben alırken MUFE danışmanı bu rengin dudak ve yanaklara uygulanabileceğini göz için kurutucu olacağını söylemişti. içinden çıkan kağıtta da 56789 ve 10 numaralı renkler dudak ve yanak için diğer renklerin ise göz ve yanak için olduğu yazılıydı. sitesinde de aynı bilgiler mevcud. biraz önce günlük cilt bakımı videonuzu izleyerek sitenize baktım ve belki yanlış kullanımın bu hassas döneminizde cildinize bir etkisi olabilir düşüncesiyle kendi bilgimi paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilgin ve paylastigin bilgi icin cok tesekkur ederim. Bu urunu cok az miktarda mutlaka far bazi üzerine kullaniyorum. Zaten o kadar yogun pigment veriyorki firca ucunu degdirmek yeterli oliyor. Hic yanaklarima denemedim bugune kadar. Verdigin bilgiler icin cok tesekkurler...

      Sil
  2. ne demek sadece paylaşmak istedim. teşekkürler kibar cevabın için. far bazı ile haklısın zarar vermez;) yanaklarda da nars orgazm allığa dupe olarak gösteriliyor. çok başarılı bir ürün zaten iyi günlerde kullanman dileği ile

    YanıtlaSil