23 Ocak 2013 Çarşamba

Kozmetik Ürünlerim - Mim

Yine uzun ara verdik... Ne zaman atacağım üstümden bu ölü toprağını merak ediyorum. Herkesin yazdıklarını okudukça ha bugün ha yarın ben de yazıcam elimdekileri diyorum ama bir bakmışım günler geçmiş kendime de sinir oluyorum.

Neyse bugün kesin kararlıydım artık başladım yazmaya.. Hadi hayırlısı :)

Dünya tatlısı arkdaşım Kozmetik Aynası çok güzel ve severek hazırlayacağım bir yazı da mimlemiş beni. Kozmetik ürünlerimizi bir gösterelim bakalım. Nelere para verip dikmişiz incir ağacını :)) Gerçi bu resimleri önceden çekmiştim en son Sephora ve Mac'ten de birşeyler almıştım. Yeni ciciler bu resimlerde yok... Hele bir palet aldım ki Sephora'dan (sadece 15 TL'ye.. bayılacaksınız) onu bu yazıdan sonra yazıcam hemen (SÖZ :P) !!!

Bakalım bakalım kıymetlilerim nelermiş :)
 Daha önce yaptığım bir Wishlist'im vardı (yazısı burada )...  Hemen hemen hepsini temin ettim sayılır :) Ama listemin en kıymetlisi buydu. İnim inim inledim dırdırın kralını yaptım ve sonunda eşim yılbaşı hediyesi olarak aldı. Geceyarısına kadar kurdum süsledim püsledim çoooook mutluyum şimdi. :))

  


  Her çekmece ayrı kategoride .. Fondötenler, kapatıcılar, bazlar... 


 Pudralar, Bronzerlar..


En sevdiklerim işte.. Canlarım allıklarım :)

 Göz grubu.. Paletler, Tekliler, Eyelinerlar..


 Rimeller ve genellikle glosslardan oluşan çekmecem..


Kullanmadıklarım..


Bazlarım ve fırçalarım.. Bi türlü fırça kutusu alamadım onun yerine evdeki şeffaf kalemliğimi kullanıyorum..


Bunlarda saç ve cilt bakım ürünlerimin olduğu kısım..


Günlük sürekli kullandığım ürünler hep elimin altında...


Şifonyer.. Gece ve gündüz bakım kremlerim..


Amanınnn ne çok varmış yaf :)
Mim için sevgili arkadaşımına teşekkürler...

Kozmetik Aynasının güzel blogu için tık tık...

Sevgiler...













17 yorum:

  1. oyy ne güzel olmuş o çekmeceler :)) darısı başıma :) güzel günlerde kullan canım :) bu arada benm de bir blogum var beklerim :)
    SEVGİLER..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım hemen ışınlanıyorum bloğuna :))

      Sil
  2. Ayy ne güzel olmuş öyle bütçene sağlık :)
    Çok düzenli ve kullanışlı olmuş

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütçeme pek sağlık olmuyor ama çok sağol canım :)

      Sil
  3. oy içim açıldı sabah sabah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şöyle uzaktan baktıkça bende mutlu oluyorum meleğim ya :) buarada senle bir real tecnique fırçalarını bi yakın markaja alalım bebeğim merak ediyorum :)

      Sil
  4. Canım maşallah güle güle kullan hepsini çok hoş gözüküyorlar :)) Ama fırçalarını kapaklı bi kutuda saklasan sanki toz olmasın sonra cildine zarar verirler mazallah :( ayrıca beyaz çekmeceli dolaba da tek kelimeyle bayıldım :))

    YanıtlaSil
  5. Evet haklisin canim kapakli bir saklama alternatifi düşünmem lazim ama bu sefer de neyim var neyim yok goremem. Goremeyince de kullanamam. Açık olması bu yüzden iyi oluyor. Zaten 2 3 günde bir hepsi yikaniyor... Dolap IKEA dan Alex modeli... İnternettem sipariş verdik. Düşünürsen sitesine bir bak derim canim.

    YanıtlaSil
  6. Bitanemm benimm ne de güzel yazmışsın ellerine sağlık çok ama çok seviliyorsunn <3<3<3 Nasılda düzenli olmuş alexle yaa :) Bende istiyorum bakalım kısa zamanda :) Bu arada Sephora'dan aldığın paleti biliyorumm kaçırdım ben onu yaa :( Mükemmel bir palet güle güle kullan hayatımm :* Tekrar tekrar teşekkür ederimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım düzenli ve açıkta olunca herşey daha kolay kullanılıyor. Öbür türlü kutulardan almaya üşeniyordum resmen :). Sephora paleti gerçekten başarılı gerçi farlarında biraz pigment sorunu var ama fix + ile ıslatınca rahat kullanılıyor. İster hafif makyaj ister gece makyajları için renk ayalarlanabilecek durumda.
      Ben teşekkür ederim tatlım :)

      Sil
  7. Çooook güzeller! Güle güle kullanın hepsini. :)
    Allıkları büssürü olanları kıskanıyorum ya. Ben sanırım allık kullanmayı beceremiyorum.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Yüz şekline en uygun nasıl sürülür öğrenince sevmeye başladım bende daha önce palyaço gibi geziyormuşum :))

      Sil
  8. Wowwwwwwwwwwwwww süperrrr diyorum yaa cidden hem ürünler hem de düzenleri gayet iyi olmuş valla kıskandım benimkiler feci karmaşık istediğim hiçbir şeyi bulamıyorum çok özendimm yaa :) Hepsini güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o kadar para veriyoruz ürünlere en azından saklarken de özen göstermek lazım diye düşündüm. Muhafazası önemliymiş gerçekten biraz pahalı evet ama sanırım 8 taksitle aldık kartla güzel ödeme imkanı yapıyorlar. Birara bütçeni ayarlarsan almanı tavsiye ederim canım.

      Sil
  9. o değil de kesonuna bayıldım

    YanıtlaSil