12 Eylül 2012 Çarşamba

ArtDeco Rimel Bazı ve Far


Herkese Merhaba...

Bugün bloglarda çok fazla rastlamadığım ama benim beğendiğim bir markayla ilgili iki ürünü anlatmak istiyorum.

Ne zamandır rimel bazı ile ilgili yazılar okuyordum. Kirpiklerim uzun aslında ama ne zaman rimel sürsem bir iki kirpik döküyordum. Belki bu tarz bir ürün kullanırsam kirpiklerime direkt rimeli sürmektense bazla kullanmak faydalı olur diye düşündüm. Hem kirpiklerim daha uzun ve dolgun gözükür hem de dediğim gibi belki dökülme durumu azalır diye Boyner'de gezinirken ArtDeco standına uğradım.

ArtDeco nun hem farlarında hem de allık ve pudralarında geniş renk skalası var. İnglot gibi palet oluşturabiliyorsunuz fakat fiyatları bana biraz pahalı geliyor. İlk aldığım ürün kapatıcısı olmuştu ve uzun süre beğenerek kullandım. Daha sonra cildim de kuruma başlayınca ürün yoğun olunca bıraktım. Gerçi son gittiğimde satış görevlisi kapatıcıyı ıslak süngerle kullanmam konusunda fikir verdi bir ara da onu deneyeceğim.

Neyse gelelim ürünlerimize. Biri rimel bazı diğeri de beyaz mat bir far. Günlük makyaj yaparken bazen far bazının üstüne sürebileceğim ve renk düzeni sağlamak için mat bir renk arıyordum bunu görünce de çok beğendim. Aslında o kadar çok çeşit vardı ki insanın aklı gidiyor ama dediğim gibi tekli farların fiyatları o an için bana falz ageldiğinden erteledim. Zaten 10 Eylül itibariyle de ağır bir kozmetik diyetine girdim (mecburiyetten). Belki daha sonra güzel bir palet oluşturabilirim.
Ürünler bunlar...

Rimel bazı.. Fiyatı 35 lira civarındaydı. Uygun fiyata alabileceğiniz başarılı bir ürün bence. Aslında başka rimel bazı denemedim karşılaştırma yapmam mümkün değil tabi ama en azından benim beklentilerimi yerine getirdi diyebilirim.

 
Fırçası gerçekten hoşuma gitti. Sürdükten sonra üstüne rimeli geçince baya bir dolgunlaştırdı kirpiklerimi. Uzunluk konusunda bence fırçanın müsait olmamasından kaynaklı bir zayıflık söz konusu.



           Bu da mat farım. Yaklaşık 20 lira civarındaydı.


Swatchlar... Flaşlı ve flaşsız olarak. Resimde baya bir beyaz duruyor fakat gözde tam bir ten rengini alıyor aydınlık bir görünüm veriyor. Yapısı ise ipek gibi. Beyu farlarımdan sonra en çok beğendiğim far yapısı bu oldu.

 



Palet için arkalarını mıknatıslı yapmışlar. Ama böyle büyük göründüğüne bakmayın baya minnak :)

 

Güzel Günler....

1 yorum:

  1. hmm far bazı yazıldı listeye (: güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil