26 Nisan 2013 Cuma

Efsane Allık - Nars Orgasm

Sen nasıl bir allıksın ya !!!

    Gittim geldim, okudum, içim geçti.. Ve sonunda benim oldu. Bana satışı yapan kişi şansıma Nars İstanbul Bölge sorumlusu bayandı. (Hatta o da Elazığ'lıymış. Nasıl bulduysam şans işte :P ) Uygulama yaptığı anda vuruldum zaten. Nasıl doğal nasıl güzel bir duruşu var. Günlerce kullanmaya kıyamadım.Resmen çocukların yeni oyuncaklarına duyduğu heyecanla oynayıp durdum. Ve artık kullanmaya başladım. 
Son zamanlarda allıklara karşı zaafım başladı. 



    Özellikle  Nars ı çok merak ediyordum. Ne zaman Sephoraya gitsem gidip gelip uygular bakarim. Fiyatlarının yüksek olması malesef almama engel oluyordu. Artık dayanamadım ve en sonunda sürekli okuduğum orgasm ı deneyip aldım. 



    Bende alışveriş gerçekten bir tutkudur. Fakat iki konuda "bu benim olmalı" dersem bitmiştir.  Alana kadar uyku girmez gözüme.  Bunlardan ilki yıllardır tutkum olan saat. ikincisi de kozmetik, özellikle allık ve fırçalar ;)

    Nars ürünleri malum kalite açısından birçok markadan önde fiyat açısından da biraz bütçeyi zorlasa da  alınabilir durumda. Yani illaki Nars ürünüm olsun diyorsanız hiç riske girmeden allık alın derim. Hem renk skalası açısından mutlaka kendinize uygun bir ürün bulacaksınız hem de uzun ömürlü olacaktır.


    İşte böyle bir mantıkla almak istediğim ilk ürün kesinlikle Orgasm allığıydı. İçinde hafif gold yansımalar barındıran pembe-şeftali enfes bir renk. Ağırlıkla doğal duran bir pembelik veriyor.Yoğunluğunu istediğiniz kadar arttırabileceğiniz bir ürün. Azıcık dokunuşla bile iki yanağınıza şirin bir pembelik verebilirsiniz. Her makyajda rahatlıkla kullanılabiliyor. Ama özellikle az makyaj yapmak istediğiniz bir günde sadece rimel bu allık ve bir parlatıcıyla çok sade bir şıklık yakalayabilirsiniz.


    Ürün miktarı az gibi görünse de o kadar az bir kullanım bile yetiyor ki uzun süre dibini bile görmek mümkün olmayacaktır. Biraz toz toz olma durumu var ama fırçayı daldırmadığınız sürece böyle bir sıkıntı da yaşayacağınızı düşünmüyorum. En azından ben yaşamıyorum. 


    Fiyatı yaklaşık 70 TL civarındaydı. Fakat her kuruşunu hakeden çok çok kalıcı bereketli bir ürün...

Herkese mutlu haftasonları ...



2 yorum:

  1. Güle güle kullan canım.Çok severek aldığım ürünler gözümde hiçbir zaman değerini yitirmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler canım. Bayıla bayıla aldım kullanmaya kıyamıyorum bile :)

    YanıtlaSil