4 Mart 2013 Pazartesi

Mutlaka Denemelisiniz !! Flormar İlluminating Primer

Herkese güzel bir hafta diliyorum...

Haftaya son zamanlarda hergün kullandığım ve çoook memnun kaldığım bir ürünü anlatarak başlamak istiyorum. Makyaj bazı son 1 yıldır vazgeçilmezim oldu. Lekelerden müzdarip bir cildim olduğundan hemen hemen hergün BB Krem/fondöten ya da kapatıcı kullanıyorum. Yoksa kendimi aynaya baktığımda gerçekten kötü hissediyorum. Gün içinde makyajımı tazeleyebileceğim bir ortamım da olmadığından sabah yaptığım makyaj mesai bitimine kadar cildimde kalmak zorunda. Bu nedenle ilk yaptığım andan itibaren kalıcılığı benim için çok önemli. Bu sebeple makyajımın kalıcılığını arttıracak herşey benim için denemeye değer.
 Birçok markanın primer ını denedim. Mac, The Balm, Loreal, Sephora Benefit, Make Up Forever ... Fakat son 1  aydır her sabah bu ürünü kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Özellikle fiyatına göre müthiş bir performansı var. Sivilce yapmaması, tenime uyguladığım herşeyi uzun süre bozmadan sabitlemesi, yumuşacık dokusu ve hafif kokusu benim için çok hoş. 


Buarada ürünleri hep kullandıktan sonra fotoğraflamak gibi bir huyum var. Çünkü aldığım bir ürünü eve getirir getirmez hemen mıncıklarım o yüzden fotoğraf çekmeye pek fırsatım olmuyor. O yüzden kusura bakmayın. Bunun da nerdeyse üçte birini kullandım (1 ayda). Buarada ürün biraz bereketsiz mi ben mi çok kullanıyorum henüz kestiremedim. 


Ürünün ambalajı çok şık bence hem de sağlam. Pompalı yapısı ile ürünü istediğiniz kadar alabiliyorsunuz. Bu da bir artı bence. Her gün bileğime aldığım miktarın biraz daha fazlasını Mac 187 ile tüm yüzüme uygulayıp 5-10 dakika bekledikten sonra makyajıma başlıyorum. Hem ürün oturmuş oluyor böylece fondöten ya da benzeri ürünleri daha iyi tutuyor cildimi. Ayrıca eğer cildinizde hiç sorun yoksa hafif bir aydınlık istiyorsanız sadece bu ürünü kullanıp aydınlık ve capcanlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.


Ürün genelde Flormar standlarında bulunuyor. Yani her Flormar satan mağazada bulamayabilirsiniz. 
Fiyatı 25 TL civarındaydı.
Uygun fiyatlı güzel bir ürün. Biter bitmez mutlaka yenisini alacağım. Tavsiye ederim.





7 yorum:

  1. lorealden daha mı iyi diyosun şimdi al mı diyosun:)

    YanıtlaSil
  2. yazdım bir kenara :) paylaşım için sağol

    YanıtlaSil
  3. Yuz bazini hic kullanmiyorum ben :/ galiba makyajim 4 saat durdugu icin ama

    Yuz bazi olarak inglotunkini satiyorum bende :) hic acilmadi paketi 25lira :) ilgilenirsen blogumda satis kisminda :)
    suslugunlugum.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. SUAN URÜN 34 LIRA AMA :(

    YanıtlaSil
  5. Umarım terletme yapmaz. Yedim bir halt. Bu bir deneme olacak ama 3-5 saat değil 24 saat makyaj sabit kalsın diyorsanız MaxFactor 3in1 kullanın. Pudra + baz + fondoten. Olağanüstü.

    YanıtlaSil
  6. Bu bazı sürüp üzerine fondoten veya bb kremi mi suruluyo

    YanıtlaSil
  7. golden rose için de cok iyi diyorlar ama karar veremedim :-)

    YanıtlaSil