28 Aralık 2012 Cuma

Siz Hiç Bir Melek'ten Hediye Aldınız Mı?


Nereden başlasam bilmiyorum. Uzun zamandır bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum. İnsanlara dair umutsuzluğa düştüğüm bir zamanda kalbi bu kadar güzel bir insanla tanışacağım hiç aklıma gelmezdi. Hayatınızda kaç defa tanımadığınız bir insan size iyilik yaptı? Karşılık beklemeden sürpriz yaptı? Sizin için birşeyler aldı? Sorunlarınızla ilgilendi?
Kalmadı böyle insanlar...
Diye düşünüyordum ama varmış.. Hem de en güzellerinden biri bana rastladı..
Ben bu blogu açarken en baştaki yazılarımda da belirttiğim gibi deneyimlerimi paylaşmak istiyordum. Hiç bir çıkar ummadan.. Tek isteğim yeni insanlarla tanışabilmek sürekli okuduğum araştırdığım ürünler hakkında kendi yorumlarımı yazmaktı.
3-5 kişiyle başlayıp birçok çok değerli blogger arkadaşın desteğiyle 60 gibi bir sayıya ulaşmayı hiç ummuyordum. Bu 60 kişinin her neredeyse her yazdığımı okuduğu anlamına geliyor. Değişik ve çok heyecan verici bir duygu bu. İşte bu tanışma döneminde öyle bir insanla tanışmışım ki ...


Merve'm.. (Makyaj Fırçam)
Başlarda bir iki yorum.. Twitter da takip etme.. Derken bir bakmışım ki bu güzel varlık benim hayatımın merkezine oturmuş abla kardeş gibi olmuşuz.
Hemen hemen hergün dertleşip kıkırdamaya başlamışız. Yüzünün güzelliğinin kalbinden geldiğini anlamak çok uzun sürmedi. Kelimelerle anlatmaya şuan zorlanıyorum.
Bu güzel insan, MELEĞİM bana öyle bir sürpriz yaptı ki... İlk söylediğinden beri müthiş bir heyecanla bekledim... Wishlist imi okuyan bilir Urbay Decay ın Primer Potion ını çok istiyordum fakat ne yurtdışı ne de Sephora'ya ulaşmak gibi bir şansım olmadığı için Merve'm elindeki Sephora indirimini benim için kullandı ve bana çok istediğim far bazını aldı. Mesele ne onun için ne de benim için asla maddiyat olmadı ama hiç görmediğiniz bir insanın sizin için işini gücünü bırakıp gidip alması kargolarda uğraş vermesi o kadar manidar ki. Kelimeler ile teşekkür edilemeyecek kadar önemli ve anlamlı bir durum benim için.
Meleğimin hediyesi dün elime ulaştı ve kargodan alırken bile heyecandan ellerim titriyordu. Alınca arayıp teşekkür etmenin yetersiz kalacağını hissettiğimden buraya uzun uzun yazmak istedim. Umarım kimseyi sıkmamışımdır. Ama hayatınızda değer verdiğiniz insanlara bunu sürekli belli edin.. Hiçbirşey kaybetmezsiniz. Bu nedenle bu yazı bana 2012'nin en güzel hediyelerinden biri olan Merve'me ithaf edilmiştir.

Nasıl anlatayım daha bilemiyorum...
İyi ki varsın iyi ki tanımışım seni...Kalbinin güzelliği hayatın boyunca şansına yansısın...
Yeni yıl istediğin tüm güzellikleri sana nasip etsin... Aklından geçen tüm güzellikler alnına kader diye yazılsın..
Çok seviyorum seni MELEĞİM...


İşte Hediyem...


6 yorum:

  1. Merve'nin kalbinin güzelliği yüzüne yansımış, bloglarımız sayesinde dostluklarımız şahane oldu:)

    İyi günlerde kullanasın canım, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler canim cok daha iyileri senin olsun... :)

      Sil
  2. Ayy ne güzel bir hediye bu böyle :) Arkadaşlığınız hep daim olsun inşallah. Güle güle kullan ayrıca :)

    YanıtlaSil
  3. Muhtesem bir hediye ! Harika otesi bir dostluk... Herkese nasip olmasini isteyecegim bir dostluk... tesekkur ederim canim :)

    YanıtlaSil
  4. keşke daha çok olsaydı keşke hep gönderebilsem sana o kadar küçük birşey ki bu sen çok daha iyilerine laiksin btnmm seni çok ama çok seviorum gönderdiğim şeyden çok daha fazla değerli bu yazdığın şey iyiki varsın iyiki iyiki ....

    YanıtlaSil
  5. Böyle arkadaşlıkların var olması çok güzel.
    Hayatta gerçekten insan olmayı bilenlerin olması beni çook mutlu etti.

    Hiç ayrılmayın hep kıkırdayın emi :)

    YanıtlaSil