12 Kasım 2012 Pazartesi

Son Zamanlarda Neler Aldım...


Bir İstanbul seyahati yaptım ki evlere şenlik... Uzun zamandır evde ve hiçbirşey bulamadığım bir şehirde olmanın verdiği psikolojiyle kendimi ailemin yanında İstanbul'da buldum :) İstanbul ve alışveriş merkezlerinde...
Her girdiğim Gratisten Watsonstan ve Mac ten birşeyler aldım sonra çift bavul geri döndüm.. Resmen içim soğudu :) Şimdilik resimleri bunlar ama kullandıkça ayrıntılı yazılarını yazacağım.
Özellikle fırça ve ten grubu ürünleri aldım. Bayıla bayıla kullanıp uzun uzun anlatacağım. Fiyat ve renk ile ilgili sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.

Buarada bizim arka odaya diktim incir ağacını büyütüyorum heyecanla :))












9 yorum:

  1. mac 130 mu o oysa lütfen onu anlat önce çok merak ediyorumm

    YanıtlaSil
  2. Maybelline kalem şeklindeki eyeliner dan aşırı memnun kalacaksın canım güle güle kullan hepsini süper görünüyorlarr yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya eyeliner çekme özürlüyüm sürekli deniyorum bunu da acemiler için dediler diye aldım :) 1-2 defa denedim baya kolay aslında öyle kuyruklu falan olmuyor ama deneye deneye yapacağım azimliyim :)))

      Sil
  3. Rimmel Stay Matte fondotenle ilgili merakla bekliyorum! (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Test için 1-2 defa kullandım ağır olmayan ve kolay sürülen bir ürün duruşunu da sevdim ama biraz daha deneyip ona göre yazısını hazırlayacağım. Rengi harika oldu ama doğal duruyor.

      Sil
  4. İstanbul seni bitirdii :)) Kozmetik diyetine girmen yakın gibi :P Ama herşey çok çok güzelll güzel günlerde güle güle canımm benimm :) (kıskanmadım da değil hani :P )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tükettiiiiii resmeeeeenn ;)) diyete fala girmeme gerek yok bulunduğum yerde hiçbişey olmadığı için alamıcam zaten ühühühüh mac koleksiyon çıkarmış uzaktan bakıciiiimmm :((

      Sil
    2. gönderebilirim bebeğim ben eğer beğendiğin bsey varsa ?

      Sil