22 Kasım 2012 Perşembe

Sephora Sculpting Disk - Pudra, Bronzer, Aydınlatıcı

Size kocaman, kaliteli ve fiyatı gayet uygun at çantaya çık tarzında 3'lü bir set tanıtacağım...

Özellikle seyahat öncesi valiz hazırlarken onu mu alsam ay bu da lazım olur gibi sonu krize giden makyaj malzemesi seçme işlemine son verecek bir ürün. Yaklaşık 2 ay önce Sephora'da gezinirken gördüm ve özellikle gramaj ve fiyat açısından ne kadar uygun olduğunu görünce almadan edemedim. Sephora'nın daha önce pudra ve bronzerını hiç denememiştim ama aydınlatıcı olanının aynısından var ve uzun süredir de kullanıyorum.

Ürün kocamaaan bir ambalaja sahip bildiğiniz cd boyutunda. Arkasında da ürünü yüzün hangi kısımlarına ne şekilde uygulayabileceğinize dair resimli bir anlatım mevcut o yüzden çok hoş. Daha önce nasıl yapılacağını bilmeyenler için baya kullanma kılavuzu kıvamında :) Her kısmın gramını da ayrı ayrı yazmışlar. Pudrası tam 12 gr.!!




Pudra açık renkte hemen hemen herkesin sabitleyici olarak bile kullabileceği türden. Tozutma olmuyor, renkli nemlendiricimin ve fondotenimin üzerine sürdüm gerçekten hoş durdu. Bronzerı da her ne kadar resimde koyu dursa da az miktar uygulama da gayet hoş duruyor. Bana biraz turuncumsu gözüktü ama dediğim gibi az miktarda vurgularla gayet kullanışlı. Ve en sevdiğim aydınlatıcı kısmı oldu açıkçası. Koku ile probleminiz var mı bilmem ama bunun kokusu benim çok hoşuma gitti hafif parfüm kokusu geldi burnuma bilmiyorum ama dediğim gibi öyle takıntım olmadığı için ben beğendim.


  Ayrıca kapağın tamamını ayna yapmışlar bu da bir artı bence.


 Swatchlar... Flaşlı...


 Flaşsız.. Dediğim gibi öyle aşırı bir renk verme durumu yok. Toz toz olmadığı için ürün israfı da söz konusu değil.




Fiyatı 35-40 lira arasındaydı.

5 yorum:

  1. çok çok güzelmiş gidine bakıcam bende iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  2. sagol canim :) denemekte fayda var hosuna gider senin de

    YanıtlaSil
  3. Her Sephora ziyaretimde elim gidiyor ama bitirmem gereken o kadar ürün var ki almamak için zorluyorum kendimi. Ama görüntüsüne, renklerine bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. Bu da şahane gerçekten. Umarım bu indirimde guzel seyler vardır da alabilrim bende . Gerci boyle gorup not ettikçe batacagım gbi gozukuyor ama olsun =)

    YanıtlaSil