3 Aralık 2012 Pazartesi

MUA Heaven and Earth Palet ve E.L.F. Alışverişim



Bu benim internetten ilk kozmetik alışverişim. İnternet üzerinden defalarca ürünleri inceler iç geçirir hatta sepete ekler fakat hep son anda almaktan vazgeçerdim. Sebebi ise hepimizin malum ortak sorunu : GÜVEN!
Fakat twitterdan ve blog üzerinden sürekli takip ettiğim ojemrujumrimelim in bir gün DBMS Kozmetikten MUA alışverişi yazısını okudum ve facebook vasıtasıyla son zamanlarda tanıdığım en samimi en güvenilir ve muhabbeti harika bir insanla tanıştım: Derya Beltekin. DBMS Kozmetiğin sahibi dünya tatlısı Derya bana o kadar güven verdi ki gittigidiyor.com daki sayfasında ilk internet alışverişimi yaptım. Ürünlerin siparişini verir vermez beni cep telefonumdan aradı inanılmaz tatlı bir sohbet ettik, ürünle ilgili bilgi verdi ve hatta MUA palet elinde olmadığı için gelmesini beklememin 2 defa kargo ücreti ödememem için daha iyi olacağını söyleyip ürünlerimi ayırdı. (Ama ben naptım 3-4 gün bekleyip meraktan çatladığım için göndermesini istedim, gönderdiğinin ertesi günü paletler geldi. Yani tez canlılığımdan 2 kez kargo ödedim. Olsun çok mutluyum yine de :)   ) Kendisini tanıdığım için gerçekten çok mutluyum ve burdan da tekrar teşekkür etmek istiyorum. Sürekli aradı sordu. Hatta MUA paletim ile öyle bir incelik yaptı ki paketi açtığımda gözlerim doldu. Benim minnak oğlum için belki ateşi olur diye yedekte bulunması için termometre gönderdi. Üzerinde şirin notlarıyla...

Baştan söyleyeyim yazım bol bol resimli olacak. Uzun zamandır yazı girememenin verdiği vicdan azabıyla kendimi resimlere verdim flaşlı flaşsız bir sürü resmini çektim. Fakat malesef yüzümde uygulayarak gösteremedim o da evde sürekli minik kahkahalar atarak ilgi bekleyen oğlumu yanlız bırakmaya zamanım ve vicdanım olmadığı için...

Başlıyoruz...


Paketim bu şekilde üzerinde şirin bir notla ve hediye pakedinde geldi.


  Ve çok sağlam bir şekilde paketlenmişti. Kat kat soğan gibiydi sapasağlam elime ulaşmaması mümkün değildi.

 

Bu ikinci kargoyla gelen pakedim. (MUA Palet)

 

Ve işte oğlum için yanında bir de termometre vardı. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Benim için çok anlamlıydı.


Ayrıca ilk paketten 2 de hediye çıktı. Biri nail sticker diğeri de minik ama benim için çok kullanışlı olan lateks sünger.

 

Açıkçası ben bu ürünü krem yapıda sanıyordum çok fazla araştırmamanın verdiği bir yanılgıydı sanırım. Yüzümdeki renk eşitsizlikleri beni her çeşit concealer türü ürünleri almaya teşvik ediyor. Bunu da kremsi yapıda zannetmiştim. Ve kutusunu ilk açtığımda "haydeeee" gibi bir ses çıktı ağzımdan. Fakat daha sonra biraz araştırıp uygulama da yapınca kullanışlı bir ürün olduğunu ve kullananlar tarafından da olumlu yorumlar aldığını farkettim. Bugünlerde sürekli kullanıyorum ve çok memnunum. Kesinlikle kısa bir sürede bitireceğimden de eminim.


Ürün ambalaj açısından gayet sağlam. Güzel bir aynası da mevcut ayrıca. Öyle düşürmeyle falan zarar görebilecek bir yapısı yok rahatlıkla her yerde taşınabilir.

 
Ürün 4 renkten oluşuyor gördüğünüz gibi.. Sarı, mavi, yeşil ve pembe.

Baya yoğun bir toz yapısı var. Bu ürünü ecotools un minik kabukisi ve bronzer fırçası ile şöyle güzelce birbirine karıştırarak renkli nemlendiricimin (The Balm Shelter) üzerinden geçtim. Ve tenimde çok güzel karışarak hem nemlendiriciyi sabitledi hemde bazı renk düzensizliklerini dengeledi. Işıltılı bir yapısı olmadığı için de sabit duruşu çok hoşuma gitti. Fakat fazla kullanım olursa ciltte biraz toz toz duruşu olabiliyor. Fakat onu da M.A.C fix + ile giderdim ve harika durdu. Bu ürün aynı zamanda loose powder görevi de gördü diyebilirim. Okuduğum bazı yazılarda istenirse renkler tek tek de sorunlu bölgelere uygulanabilirmiş ama ciltte kuruluk yapabileceğinden açıkçası denemedim bile.

Diğer ürünüm de mineral far bazı. Bununla ilgili de hem iyi hem kötü yorumlar vardı. Açıkçası denemeyi istiyordum o yüzden kötü yorumları bir kenara bırakıp kendim test etmek istedim. Ürünü kullanıp sabahtan akşama kadar gezmedim o yüzden farları çizgi çizgi yapıyormu toplanma oluyor mu farlarda ilerleyen saatlerde bilmiyorum. Fakat birkaç kalitesiz farı denedim özellikle güzel birşekilde rengini verdi ve sabitledi. Göz kapağımda renk sorunu olduğundan onun da giderilmesinde başarılı buldum açıkçası. Göz makyajı yapmak istemediğiniz bir günde bile sadece sürüp renk dengesini sağlayabilirsiniz.

 

Ürün fırçalı ve elimde de deneyince sanki biraz ışıltılı durduğunu farkettim fakat gözde kesinlikle mat ve doğal bir duruşu var öyle vıcık vıcık değil orta kurulukta.


Veeee işte ilk MUA'm.. ojemrujumrimelim de görünce çok beğenmiştim. Bendeki Heave and Earth rengi. Renkleri özellikle kahverengi tonlarında olanından seçtim. İşe başladığım zaman öyle çok renkli farlar sürmem malesef mümküm olmadığından doğal tonları kullanacağım. Bunun için de en ideal olanı kahverengi. Bu palette de her tonu mevcut,o yüzden benim için ideal.

Ambalaj olarak çok kaliteli olduğunu söyleyemem fakat çantada taşımaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çekmecemin en nadide yerini ayırdım kendisine gözüm gibi bakıyorum. Dediğim gibi uygulama yapamadım ama en kısa sürede bu palet ile yapacağım birkaç makyaj denemesini yayınlayacağım.


Flaşlı çekimde renkler bol miktarda simli görünüyor fakat kesinlikle öyle bir yapısı yok. Gayet doğal duruyor. Elinize bile sürdüğünüzde yumuşacık çok kolay bir kullanımı var. Rahatlıkla da rengini veriyor.

 

Renklerin soldan itibaren dörtlü olarak fotoları.






Bunlar da Deryamın bana hediyeleri. Tekrar çok teşekkür ediyorum kendisine ve ilgisine. (Her aradığında yeğenimi öp demesi bile benim için çok anlamlıydı.)



6 yorum:

  1. Güzel bir olaya vesile olduysam ne mutlu bana ;) çok sevindim!! Hepsini güle güle kullanın ... Derya bir tanedir... Çok şanslısınız ilk alışveriş deneyimi onunla olduğu için ;)
    Sevgiler
    OjemRujumRimelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle cok sansliyim.. tabi sayende .. seni takip etmenin verdigi bir sansti.. tekrar cok tesekkurler..

      Sil
    2. Sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz Oje Filozofu. Derya'nın samimiyeti bu soğuk sanal ortamı sıcacık hale getiriyor. Sorduğumuz sorulara içtenlikle cevap vermesi çok güzel.. Sana yaptığı jestlerde gerçekten çok hoşmuş. Ojem rujum rimelime çok teşekkürler bizi Derya ile tanıştırdığı için. Hoşçakalın.

      Sil
    3. Kesinlikle katiliyorum iyi ki tanistirmis :))) Gorusmek uzere....

      Sil
  2. Elçin'im öyle güzel öyle içten yazmışsın ki, ne yazacağımı bilemedim açıkçası, ufak şeylerden mutlu olmasını bilen gönlü güzel nadir insanlardan birisin benim için:) bilen biliyor zaten gönlümden ne geçerse ona göre hareket eden biriyim, senin yavrunun hasta olması elbette beni de düşündürür, ben çocuk hastasıyım ağızları var dilleri yok gariplerimin, anne değilim ama bir annenin yavrusu için nasıl üzülebileceğini az çok tahmin edebiliyorum. O yüzden yeğenime tekrar geçmiş olsun diyorum, inşallah minik dişleri sorunsuz çıkarda acı çekmez daha fazla :)
    Gelelim ürünlere, herşeyden önce güvenin için çok teşekkür ederim, senin bana olan güvenini sağlayan değerli dostum ve her zaman yanımda olan destekçim Ojemrujumrimelim'e de teşekkür ederim. O da senin gibi gönlü güzel ve içi yüreği yanık bir insan, kozmetik sayesinde sizin gibi çok değerli dostlarım oldu galiba en büyük kazanımım bu oldu. Ürünlerini de beğenmene çok sevindim, hepsini güle güle kullan kesene bereket canım. Seni ve yeğenimi çok öpüyorum, benim için azıcık mıncıkla onu, fotoğraflarını görüyorum harika bir bebek, Allah nazarlardan saklasın, görüşmek üzere canım benim.

    Bu harika yazın için binlerce kez teşekkür ediyorum, beni çok duygulandırdın bilmeni isterim ;)

    Sevgiler
    Derya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksik yazdigim seyler bile olduguna eminim... Tek kelimeyle harikasin... Samimiyetin icin asil ben binlerce kez tesekkur ederim canim benim.

      Sil