20 Temmuz 2012 Cuma

The Body Shop Vitamin C Skin Boost ve Yüz Spreyi

   Günaydııııınnnnnnnnnn ::))))))) Gününüz aydın ve güzelliklerle dopdolu olsun. Herkesin Ramazan Ayı mübarek ve hayırlara vesile olsun...

    Her gün çok severek kullandığım iki üründen bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 3-4 ay önce The Body Shop un 2 al 1 öde gibi her derde deva kampanyasından Vitamin C Skin Boost ve aynı serinin spreyini aldım. İki üründe de ilk dikkatimi çeken enfes portakal kokuları oldu.

    Skin boost u elimde denediğimde müthiş kadifemsi bir yapısı olduğunu fark ettim. Birçok makyaj bazına taş çıkartacak cinsten, yüzü pürüzsüzleştirecek bir yapısı vardı. O zamanlar daha yeni Mac in makyaj bazını kullanmaya başlamıştım ama bununla tanışınca Mac in pabucu resmen dama atıldı. Ürün çok az miktarda bile uygulandığında dokunulası yumuşacık bir hale getiriyor cildinizi. Elimde kalan çok az miktarı göz kapaklarıma ve gözaltına kullanıyorum. Alerjik bir yapım olmasa da ürün kullanımından en ufak bir şikâyetim olmadı. Sivilce ve kızarıklık asla olmadı. Aldığım günden beri gerek tek başına gerekse makyaj bazı olarak her kullanışımda çok sevdim. Özellikle su sıralar leke tedavisi gördüğüm için 50 faktörlü güneş kreminin yüzümde yarattığı hayalet görünümünü bu ürünle resmen yok ediyorum ve kremin etkisini azaltmadığı için de hem cildimi koruyorum hem de cildi pürüzsüzleştiriyorum. Benim gibi gözenek problemi yasayan birini bile mutlu edebiliyorsa şans verilebilir bir urun demektir. İndirimden aldığımda çok uyguna gelmişti fakat şuan fiyatı 44.90 lira. (yedekleyeyim dedim ama arkama baka baka dükkandan çıktım maalesef)






    Diğer ürün ise aynı serinin yüz spreyi. Bu iki ürünü de hamileliğimin son ayında almıştım.Artık cildim hepten bana aykırı gitmeye başlamıştı ki önemli ölçüde kendimi iyi hissettiren bu ürünler kurtarıcım oldu. Spreyi az biraz ferahlarım, cildim vitaminlensin, 36+36 derecelik yangına iyi gelir düşüncesiyle aldım ve farklı kullanım şekilleri olduğunu da keşfettim. Daha doğrusu satış danışmanı ısrarla anlatmıştı ama bana pek güvenilir gelmediğinden başlarda denememiştim. Makyaj sabitleyici olarak kullanılabileceğine pek ihtimal vermemiştim çünkü o zamanlar idolum Mac Fix + dı ve gözüm ondan başkasını görmüyordu. Ama 1-2 kullanımda baktim ki gerçekten az da olsa işe yarıyor fix + a kavuşana kadar abdurrahman çelebi deriz dedim ve kullandım. Bulunduğum şehrin vıcık vıcık nemli havasında en kral makyöz gelse yine de muvaffak olamaz ama yine de az biraz makyajı koruduğunu kabul edebilirim. Özellikle tozutan ve en uyduruk farları bile sabitliyor ne yalan söyleyeyim. Ama yine de özellikle bu günlerde hem serinlemek hem de cildi canlandırıp vitamin takviyesi yapmak için ideal diye düşünüyorum. Fiyatı 40 lira civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.







Tüm soru ve paylaşımlar için yorumlarınızı bekliyorum... Paylaşalım güzelleşelim :)

3 yorum:

  1. aa bende bunun e vitaminli olanı var hafiften gül kokulu oda çok güzel tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim bir de ona bakayım merak ettim :))

    YanıtlaSil
  3. Marvelous, what a webpаge іt is! Thiѕ ωeblog provides helpful informatiοn tо us, keep it up.


    Аlso visіt my webpаge: mrpaydayloans.co.uk

    YanıtlaSil