21 Temmuz 2012 Cumartesi

Kim Saçları Vanilyalı Milkshake Koksun İster???

Herkese mutlu haftasonları !!!! :))

Hepimizin başına defalarca geliyordur, kuaföre gidersiniz, saçlarınız boyalı olsun olmasın, kuaför tanıdık olsun olmasın koltuğa oturduğunuzda klasik şöyle bir konuşma geçer :
- Saçınız çok yıpranmış
- Yaaa !
- Herhangi bir bakım ürünü kullanıyor musunuz?
- Ya aslında şunları şunları kullanıyorum
- Yetersiz ama
- Gerçekten mi ama ben memnunum
- Bakın şöyle bir ürünümüz var deneyin mutlaka vs. vs. vs.

Yaklaşık 12 yıldır saçlarım boyalıdır hiç yoksa 12 ayrı kuaförden 1000 kez duymuşumdur bu muhabbeti ve her duyduğumda arkama bakmadan kaçasım gelir. Enayi yerine konulmaktan hiç hoşlanmıyorum. Ve istemediğim halde sürekli tepemde ürün tanıtımı yapan insanlardan nefret ederim. Zaten biz bayanların gerçekten birşeye ihtiyacı varsa 10 liralık bir ürüne 100 lira bile verip alırız ! Hayır nedir bu ısrar hiç anlamış değilim.

Neyse ... Uzun zamandır gittiğim kuaförüm benim bu huyumu bildiğinden bana böyle ısrarcı yaklaşımlarda bulunmadı hiçbir zaman. Fakat 1.5 ay kadar önce saçlarımı koyu kestaneden eski balyajlı haline dönderdikten sonra haliyle yıpranmalar meydana geldiği için saçlarımı açmaya uğraşırken çığlık çığlığa kavgaya tutuştuk. Sonunda o da dayanamayıp "ya sana şu ürünü bir göstereyim" dedi. Hiç ısrar etmeden ürünü bir güzel eline sıktı ve saçlarıma sürdü. Aman Allah diye haykırırken o arap saçı bir anda yumuşacık olup açılmaya başladı. Ve kuaförü bir anda vanilyalı milkshake kokusu sardı. Satış muhabbetinden sinir olduğum için fazla üstüme gelemeyen arkadaşım incelemem için ürünü bıraktı önüme gitti. Önce biraz burun kıvırdım falan derken biraz inceledim elime aldım ve kokusuna resmen aşık oldum. Saçlarım yumuşacık oldu. Harika kokmaya başladı. Ürünün açıklamalarını okuduğumda cildinizi nemlendirmek için bile kullanabileceğiniz yazıyordu. Şaka mı falan derken ellerime bir süreyim dedim ve gerçekten ellerimi yumuşacık yaptı. Ve bunca olumlu şeyden sonra daha fazla direnemeden büyük boyunu kaptım. :)

Ürün bildiğimiz saç köpüğü kutusunda ve 200 ml. Bir ufak boyu da vardı.


Tüm saç tiplerine uygun.




Hergün nerdeyse sabah akşam  kullandığım için dibini gördüğümden elime böyle çıktı kutusundan yoksa bildiğiniz krem şanti spreyler gibi kocaman şekilli haliyle çıkıyor ve saça kolayca yediriliyor. Ve en güzel yanlarından biri de bütün kıyafetlerime kadar kokusunun sinmesi. Diğer yıkamaya kadar saçınızda kalıyor kokusu.


Tekrar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...

17 yorum:

  1. keyifle okuyorum :)

    YanıtlaSil
  2. tam da saç köpüğü arayışındaydım peki bunun markası tam olarak ne?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Milkshake canim. baska urunleri de var serumlar maskeler vs. ama bakim kopugu bu sekillendirici degil. saclarin yumusacik oluyor nem veriyor. kuaforlerde bulunuyor genellikle.

      Sil
  3. kaç para verip aldın sorabilirmiyim

    YanıtlaSil
  4. Bunualayim.com dan siparis verebilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar ürün şekillendirme amaçlı değil kullanıcının da belirttiği gibi tamamen bakım amaçlı kullanılması gereken bir üründür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle saçlara nem vermesi ve kolay taranmasi amacıyla kullanılması gereken bir ürün. Sert yapıda olmadığı için şekil vermek mümkün olmaz.

      Sil
  6. Merhaba, Milkshake ürünlerini hangi kuaför salonlarından temin edebiliriz acaba bir bilginiz var mı? Siz nereden satın aldınız?

    Teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam... ben Adana'da Ziyapasadaki Dizayn Kuaforden aldim. Ama sanirim online internet satislarini yapanlar da varmış. Internetten ufak bir araştırma ile birkaç satış sitesi bulmaniz mümkün olacaktır. Bulamazsaniz tekrar bana dönüş yapin ben yardımcı olurum.

      Sil
  7. Kadıköyde var bugun gördüm nedir diye bakarken bu blogu buldum, ama ne kuaförün adını ne fiyatı sormamıştım önümüzdeki pzt tekrar gidicem çünkü kerastese saç bakımını geçici bir süre için 5 tl ye yapıyorlar bilgileri yazarım

    YanıtlaSil
  8. dün kuaförde kuaför bundan sıktı saçlarıma, bayıldımmm! ama 40 lira fazla geldiği için alamadım :S sevgilim de çok beğendi kokusunu, hep bundan sık dedi. ben de fiyatını söyledim, çok pahalı dedim. "alırım ben sana" dedi, hahah :D

    bu arada, sen de mi adanalı'sın yoksa??!! :)))

    YanıtlaSil
  9. ay yok artık !!! :D
    ben aylardır bu ürünü arıyorum,bir kere kuaförde saçlarımda kullandılar,adını unuttum çok beğendiğim halde
    çok teşekkür ediyorum :)
    yeni izleyicinizim bu arada ^^
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. akmayan göz kalemi : Ben değil ama eşim Adana'lı. 4 sene görev yaptım orda. Adana'lı sayılırım. Bence hemen aldır erkek arkadaşına hazır teklif etmişken :)

    Uftade : Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil
  11. herkes bu urunu konusuyor cok merak etmistim. mardinde ogretmenim hic bir yerde bulamadim sonunda buradan siparis verdim hemen geldi. benim gibi dag basinda olanlara tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  12. Merhaba,
    bu makyaj çekmecesini nereden aldınız acaba? Bir çok yabancı blogtada gördüm kullanımı çok pratik geldi

    YanıtlaSil
  13. Morfose professional milk shake it adında bi farklı kutusu var yeni aldım ama cekincelerim vardı :/ memnun kalacağım galiba :)

    YanıtlaSil