18 Temmuz 2012 Çarşamba

İndirim Öncesi - Gratis

Müthiş Gratis indiriminden 1 gün önce alışveriş yapıp feci şekilde moralim bozulmuş olsa da hemen akabinde ve detayında acısını feci halde çıkardım ( İncir ağacı evin arka odasında dikili şuan). Bunlar indirimden önce aldıklarım. Gerçi bunlardan sadece Loreal ruju indirimsiz almış oldum ama olsun yine de fena bir alışveriş sayılmazdı. Asıl 13-17 arasındaki indirimde fena battım :( onların da yazısı hazırlanıyor...


   Makyaj çantasını, okuduğum bir blogta birisinden öğrendim. Gratis değil hemen belirteyim. Direkt ışınlanarak parfümeriye gittim ve 5 lira gibi komik bir fiyata aldım. Alma amacım kesinlikle fırçaları değildi. Fırçalara eliniz değdiği anda kılları dökülüyordu. Taşıma kolaylığı sağlar diye kılıf olarak kullanmayı düşünüyorum.





    Gelelim essence in makyaj bazına. Birkaç kişi bu ürünü Benefit in High Beam'ine benzetmişti. Ben de çok merak ederek aldım ve çok da haksız sayılmadıklara karar verdim. Ürünün rengi ve yapısı itibariyle benzerlik gösterdiğini düşünüyorum. Benefit e o kadar para veremem diyenler için hafif yapılı hoş bir aydınlatıcı. Ben hem tüm yüzüme uyguladım hem de elmacık kemikleri ile kaş altına. İkisinde de hafif güzel bir ışıltı verdi. Yaz aylarında tek başına kullanılabilecek bir ürün diye düşünüyorum.

 Ürünün pompalı yapısı hem kullanım hem de hijyen açısından oldukça kullanışlı.(İlk kullanıma dikkat etmek gerekiyor baya bir denedikten sonra ürün çıktı.)





   Essence in bir diğer ürünü de allığı. Daha önce şeftali tonunda olanını almış ve çok sevmiştim. Fiyatının uygun olması ve yüzümdeki duruşu çok güzeldi o yüzden bu rengini de almaya karar verdim. Biraz tozutmaya müsait bir yapısı var. Ancak çok az bir miktar bile güzel bir renk vermesine yetiyor.

   Son olarak da kasanın yanında bulunan bu palet dikkatimi çekti fiyatı da 19 lira olunca denemek istedim. Ambalajı, iki katlı olması sağlam bir kabı ve aynası olması özellikle hoşuma gitti. Farlar göründüğü canlılıkta renk vermiyor fakat Mac fix+ ile denedikten sonra karar vereceğim. Yine de çok fena sayılmaz. Özellikle kısa süreli seyahatlere götürülebilir. Hem farklı renklerde rujları hem de farları çok fazla yer kaplamadan taşımak için ideal. üstelik kendi fırçaları da mevcut. 

   Özellikle ilk kattaki renkler daha çok hoşuma gitti. Açık renkleri doğallık açısından daha çok seviyorum.


   Veeeee son olarak da herkesten duyduğum ve denediğimde çok hoşuma giden Loreal rujum. Rengin kırmızılığı sürüldüğünde daha hafifliyor. Benim rujlarla ciddi bir problemim var. Dudaklarım çok kuruduğu için sürmemle silmem hep  bir olur. Bir de dudak rengimin biraz koyu olması öyle her rengi kullanmamı engelliyor. Genellikle kuruluk yüzünden glosslar benim vazgeçilmezim. Fakat bu ruju çok merak ettim ve bu kırmızının duruşuna bayıldım. Fiyatı 20 civarındaydı.




Bir de indirimden aldıklarım var kiiii... Benim minik prensim müsade ederse onlarında fotoları hazır. Yazıya dökülecek...
  

2 yorum:

  1. Essence allığın aynısı bende de var, yazısını yazmıştım hatta :) Çok tatlı bir pembe. Renk vermesi güzel,sadece biraz daha kalıcı olabilirdi ama bu fiyata düşününce gayet iyi yine bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende iki alligi da var hem pembe hem seftali gayet hos ama kalicilik konusunda haklisin canim... ama verdigi rengi cok seviyorum...

      Sil